KONYA / EREĞLİ - Barbaros Ortaokulu

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Etkinlikler kapsamında günün anlam ve önemi ve şiirler okunması, Atamızın sevdiği türkülerden müzik gösterisi yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

18 Mayıs Perşembe günü Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sağlık hizmetleri öğretmeni Bünyamin BİRER tarafından okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine ilk yardım eğitimi verilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

10 Mayıs Çarşamba günü Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi meslek öğretmenleri tarafından 8. sınıf öğrencilerimize alan tanıtımları yapılmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Etkinlikler kapsamında şiir okumaları, koro gösterileri, çeşitli dallarda yarışmalar düzenlenmiştir.