KONYA / EREĞLİ - Barbaros Ortaokulu

Nis

8.sınıf öğrencilerimizle iftar programımızı gerçekleştirdik. Katkı sunan herkese teşekkür ederiz.

Mrt

İlk dönemin sonuna doğru başlattığımız "Dijital Yaşantına Sınır Koy, Hayatına Sınır Koyma" adlı projemizin birbirinden değerli ürünleri.Hepsi birbirinden güzeller. Sergimiz 22 Mart Cuma günü değerli okul müdürleri ve velilerin katılımıyla gerçekleşmiştir. Ayrıca bu proje kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı hacivat-karagöz ile tiyatro gösterisi gerçekleştirilmiştir. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Mrt

Diyetisyen Kısmet TOZOĞLU tarafından okulumuz velilerine "Ergenlik Döneminde Doğru Beslenme" konulu seminer düzenlenmiştir. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 109. yıl dönümünü okulumuzda coşkuyla kutladık. Günün anlamı ile ilgili konuşmayı Türkçe öğretmenimiz Hasan Tahsin SAÇIKARA yaptı. Öğrencilerimiz ise şiirler okudu. Aziz Şehitlerimize ithafen Kuranı Kerim ve ilahi okundu. Oratoryo gösterisi yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten yazı, Mehmet Akif Ersoy'un Hayatı ve Eserleri ile ilgili yazı ve şiirler okundu. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Diyetisyen Kısmet Tozoğlu tarafından 1 Mart Cuma günü okulumuz öğrencilerine Sağlıklı Beslenme konusunda bilgilendirme yapılmıştır. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Şbt

Psikolog Saadet Gökgül Bayındır tarafından 8.sınıf öğrencilerimize meslek tanıtımı yapılmıştır. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Ock

17 Ocak 2024 Çarşamba günü okulumuzda yapılan yetenek yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verilmiştir. Ayrıca "Bağımlılıkla Mücadele" konulu 5. sınıflar arasında düzenlenen resim yarışmasında da dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

17 Ocak 2024 Çarşamba günü okulumuzda yetenek yarışması düzenlenmiştir. Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri 19 Ocak Cuma günü verilecektir.

Ara

Necmettin Erbakan Üniversitesi  Doktor Öğretim  Üyesi Celalettin Çelebi tarafından 8.sınıf öğrencilerimize  meslek tanıtımı yapılmıştır. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz rehberlik servisinin başlatmış olduğu "Okuyorum, Yorumluyorum, Uyguluyorum" projesi  kapsamında velilerimizle ikinci kitabımızı da bitirdik. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

12 Aralık Salı günü okulumuzda velilerimize  yönelik "Akran Zorbalığı" ve "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konulu seminerler düzenlenmiştir. Katılım sağlayan velilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Avukat Hatice Kavici tarafından 8.sınıf öğrencilerimize meslek tanıtımı yapılmıştır. Kendisine teşekkür ederiz.

Kas

Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarız. 24 Kasım 2023 Cuma günü, Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda yapılan programda şiirler okundu, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı, oratoryo, karaoke ve işaret dili ile gösterim etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İlçemizde okul sporları kapsamında düzenlenen  Yıldızlar Futbol takımı müsabakalarına katılan okul takımımız ilk maçını Ereğli Büyük Zafer Koleki Ortaokulu ile Ereğli Atakent sentetik sahasında  oynadı. İkinci maçını Pazartesi günü Halime Demirel Ortaokulu ile yapacak takımımıza başarılar dileriz.